Over ons

Qlinkt als een plan!

Wie zijn wij

Over ons

Wij zijn een klein advies- en detacheringsbureau dat bestaat uit vakidioten op een missie. Wij streven naar het maken van positieve impact binnen het sociaal domein. Dit doen wij via adviesopdrachten en het geven van persoonlijke ondersteuning voor de beste resultaten. Of we
onze bijdrage nu leveren vanuit de bestuurskamer of direct op de werkvloer, ons doel blijft hetzelfde: van betekenis zijn en het verschil maken. 

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 30 jaar in het (brede) sociaal domein hebben Arco en Sandra in 2022 besloten de handen in elkaar te slaan en qlnkr op te richten; gedreven door de missie en het rotsvaste vertrouwen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de uitdagingen binnen het sociaal domein.

Dat kunnen ze niet alleen. Daarom is het team inmiddels uitgebreid tot zes gespecialiseerde collega’s, ieder met een brede interesse en stuk voor stuk van plan om samen het verschil te maken.  

Wij zijn actief bij gemeenten, welzijnsinstellingen, provincies en coöperaties, waar we samenwerking stimuleren en bruggen bouwen tussen lokale initiatieven. Deze samenwerkingen voegen allemaal iets bijzonders toe aan onze eigen kennis en ervaring.  

Wij brengen helderheid en rust met onze ondersteuning, maar vergis je niet; rustig zijn we zeker niet! Bij qlnkr zijn we dynamisch, proactief en we zeggen direct waar het op staat. Dit doen we altijd met humor en met oog voor de mensen waarmee en waarvoor we werken.  

Ben je op zoek naar een team dat energiek en creatief aan de slag gaat met jouw uitdagingen, dan zijn wij jouw partner.  

Missie & visie

Onze missie is het creëren van een inclusieve, veerkrachtige samenleving, waarin iedereen de kans krijgt om volledig deel te nemen.  

 

De sleutel is ons werkproces is contact met mensen. Vanuit ons hart voor het sociaal domein blijven we ons herinneren waar we het voor doen: de persoon achter de vraag.  

 

Wat ons onderscheidt is door altijd de samenwerking aan te gaan, zowel binnen onze eigen organisatie als bij de opdrachtgever. Zo werken wij vaak in duo’s aan een opdracht, om onze krachten te bundelen. Door het combineren van al onze kwaliteiten versterken we het effect.  

Op deze manier maken we een weg van regels en wetgeving naar de praktijk, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.  

PS

Hee – en die naam dan, hoe spreek je dat eigenlijk uit?
Gewoon: als ‘klinker’!  

 Qlinkt goed, toch? 

Ons team

Samen staan we sterk

Over ons
Sandra Plas
    

Deze slimme vrouw ontgaat niets: zij doorziet direct alle problemen. Ze laat je welkom voelen en motiveert anderen het beste uit zichzelf te halen, zelfs zonder dat ze het door heeft.

Over ons
Harry
Office dog

Harry is onze kantoorhond. Deze gekke snuiter is een tikkeltje grumpy, maar ook nieuwsgierig en weet altijd het juiste plekje te vinden. 

Over ons
Arco Diepeveen
   

Enthousiaste alleskunner die met een grote lach alles voor elkaar krijgt. Pas maar op, voor je het weet is jouw ambitie zijn drijfveer.

 

Over ons
Niels van Dijk
   

Onze rots in de branding. Deze kampioen zorgt voor balans tussen het team, het individu en de opdracht. Hierbij is iedereen verzekerd van gezelligheid en ontspanning.

Afbeelding logo persoon
Soufyan Kaouch

Bij Soufyan weet je
zeker dat je vraag niet alleen beantwoord wordt, maar alles er omheen ook
ineens verbetert. Door zijn ervaringen in het verbinden van kwetsbare mensen
met de juiste hulp is hij precies op zijn plek in het sociaal domein. 

Afbeelding logo persoon
Oguz Kirlak

Wanneer Oguz de kamer in stapt weet je het meteen: het komt allemaal goed. Maar vergis je niet: onder zijn rustige houding zit een enorme brok kennis en daadkracht. 
Afbeelding logo persoon
Marije Franken

Een vat vol kennis die altijd bezig is met verhalen van mensen. Marije is als creatieve onderzoeker op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd.Adres
Qlnkr
Schaapsweg 10
6713BC Ede
info@qlnkr.nl

Qlnkr heeft het SNA keurmerk!

Adres
Qlnkr
Schaapsweg 10
6713BC Ede
info@qlnkr.nl

Qlnkr heeft het SNA keurmerk!

Website gemaakt door www.samikors.nl ©